Intussen in de fotostudio van Leonardo

Vandaag hadden we een heuse fotostudio op zolder! De groepen 3 mochten met hun vleugelkostuums op de foto. Dat was voor iedereen een groot feest, want er was zelfs een “windmachine”. Er werd enthousiast gevlogen en gefladderd, gesprongen en gebalanceerd, in allerlei verschillende poses.De moeder van Lena uit 1/2D, Renata, kwam assisteren. Gil maakte uiteindelijk 2150 foto’s! Daar maakt hij de komende week een geweldig stopmotionfilmpje van, dat natuurlijk te zien zal zijn in ons museum!

IMG_1873 IMG_1877 IMG_1889 IMG_1891 IMG_1902IMG_1893

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s