Ons verhalenmuseum is open!

Ons museum is open! Met de hulp van fantastische hulpouders werden alle werkjes opgehangen afgelopen dinsdagavond en stond de gymzaal vol met kleine tentjes voor alle verhalenvertellers uit groep 6. Vandaag zag alles er piekfijn en kleurrijk uit…echt om met z’n alle beretrots op te zijn! Wat hebben we veel geschreven en verbeeld samen! 125 knuffelkussens, 25 vertelschorten, 6  fantasie Kamishibaiverhalen, 66 lettersoepkrukjes, 46 schaduwtheatertjes, 27 geweldig ontroerende luisterverhaaltjes, 6 vrolijke fotostrips, verhalen, filmpjes en werkjes rondom Anne Frank, meer dan 50 beeldverhalen van de straat, een bomvol verhalenmagazijn, een kleine 50 geïllustreerde trioletten en natuurlijk de super stopmotionfilmpjes. En dan zijn alle schrijfkunsten in de schriftjes en drama-en vertelsessies nog niet eens genoemd! Hieronder een impressie van de drukbezochte middag (en helemaal onderaan van deze post…linkjes naar alle filmpjes en luisterverhaaltjes!)….

Linkje naar alle “1 minuutjes”luisterverhaaltjes van 7B

Stopmotionfimpjes groep 8B!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s