3D printen met Maarten

In dezelfde week dat er een wereldprimeur was van een 3D schedel en dat president Obama het 3D printen van een grachtenhuis stond te bewonderen in het Rijksmuseum, kwam bij ons Maarten, voormalig St.Janouder, met zijn bedrijfje Pobject lesgeven aan groep 6A. Wat een mazzelkonten! Ze hadden in de klas zelf al ontwerpen van attributen gemaakt voor hun robot. Met hun schetsboeken togen ze naar de zolder om daar achter de computers te duiken en onder begeleiding van Maarten en meester Frans Bartman een 3D ontwerp te maken. Volgende week kunnen jullie alle ontwerpen vast bewonderen op ons weblog!

IMG_1842 IMG_1843 IMG_1845 IMG_1840 IMG_1841IMG_1805IMG_1807

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s