Door de ogen van 4A!

De kinderen van 4A mochten vandaag eindelijk hun etsplaatjes, gemaakt in week 2, “in”inkten en afdrukken. Dat is noeste arbeid…flink poetsen en goed kijken. Als je dan plots kriebel aan je neus hebt, heb je ook meteen een vieze snoet! Het afdrukken was het allerleukste èn natuurlijk het moment van het plaatje verwijderen. Dan verscheen er steevast een trotse lach op alle gezichten. Wat een mooie oogjes, neusjes en oor kwamen er tevoorschijn. Binnenkort wordt er ook nog een gezamenlijke poster gemaakt van alle oogjes.

IMG_1914IMG_1904 IMG_1903

IMG_1912IMG_1909

IMG_1916

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s