Nog een rondje Werkmannen met 6A…

De andere helft van 6A was vanochtend aan de beurt om een eigen “Werkman” te maken als illustratie bij hun gedicht. Eerst de reeds gemaakte sjablonen op papier afdrukken, daarna een klein oefenwerkje maken en vervolgens met die prachtletters van meester Jan aan de slag! Dat laatste was het allerleukste! En wat werden ieders handen lekker vies! Kijk eens wat een leuke exemplaren er vandaag gedrukt werden. Juf Elverene en meester Jan, bedankt voor jullie hulp vandaag!

IMG_7025

IMG_7026

IMG_6995

IMG_6996

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s