Digi-Designers!

Vorige week werd er door 6b nog ambachtelijk gewerkt aan het ontwerpen van een poster. Papier knippen en scheuren, goed neerleggen en plakken maar. Vandaag zijn de kinderen, met de kennis die ze al hebben opgedaan, achter de computer gekropen om een digitale poster te ontwerpen. Na een korte uitleg van meester Frans gingen ze aan de slag.

Het is niet te geloven hoe snel ze het ontwerpen met de computer hebben opgepikt. Ook nu werd er geknipt, geplakt, geschoven, vergroot en verkleind en uiteindelijk alles met kleur gevuld. Over ambachtelijk gesproken! De “muizen”  in het computerlokaal hebben overuren gemaakt.  En.. dat is ook wel te zien aan het resultaat. Goed gedaan 6b!

( Oh ja…..de letters komen nog…..)

P1220898 P1220899 P1220900 P1220901

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s