4 kleurige Abc’s compleet!

Vandaag maakten en drukten we de laatste stempelplaten voor onze ABC-boeken. Alle groep 1 en groep 2 kinderen die vorige week ziek waren, kwamen om beurten in het Drukwerklab vandaag. En wat werd er goed gewerkt! Nu zijn de ABC’s voor iedere groep compleet. Iedere groep heeft ze gedrukt in zijn eigen kleur: groep 1/2 A drukte alles groen, 1/2 B drukte alles rood, 1/2 C alles blauw en 1/2 D mooi strak zwart. Volgende week stempelen we er nog mooie woorden en rijmzinnen bij. De week erna binden we alles in met naald en draad. Het wordt vast prachtig.

IMG_6960 IMG_6963 IMG_6967 IMG_6969 IMG_6973 IMG_6974 IMG_6975 IMG_6976

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s