Super zeefdrukteams in de weer!

Vanmiddag was het atelier ingericht voor het echte zeefdrukwerk van 5B. De helft van de klas kwam naar de Van Kinsbergenstraat waar ze verdeeld werden in 4 teams. Ieder team bestond uit 3 kinderen met ieder zo zijn taak als papieraangever, drukker of papier”weghaler”. En wat ging dat super! Prachtige werkjes kwamen er onder de raampjes vandaan. Na afloop werd er nog een klein sjabloon gemaakt voor de volgende les. Na de paasdagen mag de andere helft van de klas komen zeefdrukken.

IMG_6935 IMG_6937 IMG_6938 IMG_6939 IMG_6940 IMG_6941 IMG_6942

IMG_6952

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s