Monnikenwerk bij groep 8: workshop boekbinden!

De leerlingen van groep 8 waren vandaag echte geluksvogels, want zij mochten de hele ochtend aan de slag met 2 hele lieve dames van boekbindatelier “Femine”. Ze hebben tussen half 9 en 12 zelf een A6 formaat boekje gemaakt en dat was echt monnikenwerk! Alles was tip top voorbereid door de  juffen van het boekbindatelier en alles werd stap-voor-stap klassikaal voorgedaan. Wat een trotse gezichten zagen we lopen in de lunchpauze!

IMG_6980 IMG_6982 IMG_6983 IMG_6987 IMG_6998 IMG_7004 IMG_7002 IMG_7020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s