Taaltoveren in het schrijflab!

Er is hard gewerkt in het schrijflab vandaag! Groep 6a deed heel veel associatieschrijfoefeningen ter voorbereiding van het schrijven van hun rondeel volgende week. We maakten doorgeeftekeningen met behulp van elkaars tekst, bedachten kleuren bij bepaalde woorden en gingen puzzelen aan een elfje.
Groep 6B ging stoeien met een zin over iets waar ze heel blij van worden of juist heel bedroefd. Ze maakten een eerste oefenwerkje in de vorm van een mini-poster, waarbij ze de essentie uit hun zin moesten vormgeven.

Img_6475Img_6476Img_6477
Img_6462Img_6459Img_6461Img_6460

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s