Elfjes & Kwatrijnenvirus bij de groepen 5

De groepen 5 zijn gisteren aan het dichten geslagen . In kleine groepjes ging groep 5A aan de slag in de kring. Een favoriete methode van de Taaldrukkers om samen tot de kern te komen, naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Vervolgens ging ieder kind aan de slag met zijn eigen elf. Sommige kinderen konden niet meer stoppen! Wat kan schrijven toch fijn zijn! We houden hun schrijfsels nog even geheim.

Groep 5b had een lastiger klus te klaren met het schrijven van een kwatrijn. Met de hele klas maakten we er eerst samen eentje en daarna ging ieder zelf aan de slag. Pittige klus op het laatste uur van een lange schooldag, maar iedereen deed enorm zijn best. Zie hier wat voorbeelden van hun harde werken.

Img_6484Img_6488Img_6480Img_6486Img_6491

Img_6478

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s