Stadsgeluiden & kriebelbeestjespraat bij 3B…

Groep 3B ging aan de slag met een speciaal geluiden tekendictee. We keken naar de leuke animatie van het boek “O echo”-stadsgeluidenboek van Stan van Steendam en tekenden Amsterdamse stadsgeluiden. Welke klanken hoor je bij de tram, je fiets? Wat hoor je tijdens de regen? Er kwamen prachtige tekeningen uit en mooie klankwoorden.

Daarna tekenden we ook grappige fantasiekriebelbeesten en mocht iedereen er zijn eigen kriebelbeestjespraat bij verzinnen. Een paar kinderen presenteerden hun beestjes voor de groepen en lieten hun klanken horen. Volgende week gaan we beginnen aan het drukken van de stad en het maken van eigen stadsgeluidenstempels!

Img_6497Img_6498Img_6499Img_6500Img_6501Img_6502Img_6503

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s