Lettersoepkrukjes!

De groepen 3 hadden vandaag hun eerste atelierles voor de koffiekamer om hun (vertel-)krukjes te pimpen. Twee van de 5 vlakken kregen een kleurtje en printje. Natuurlijk mochten er geen letters ontbreken…met de grote en kleine letterstempels werd er op een zijde een lettersoepbehangetje gestempeld. Op de andere zijde mocht iedereen met een verfrollertje een echte Lettersoepkleurtje aanbrengen. Het allerleukste was wel het verwijderen van de tape op het geschilderde vlak…roze streepjes kwamen tevoorschijn! Wauw! Volgende week gaan we verder in het atelier met onze krukjes. Dan komen de andere zijden van de krukjes aan bod. Voor nu staat er alvast een indrukwekkend wandje…oordeel maar zelf. Daar word je vrolijk van, niet waar?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s