4B op straatsafari!

Groep 4B ging vandaag op pad met de Ipad! Op pad om foto’s te maken voor hun eindwerkje, een beeldverhaal, geïnspireerd op het werk van illustrator Lotte van Dijck en de Fransman Christian Voltz. Ze kregen de opdracht om een 2-tal foto’s te maken. Een voor in hun verhalenschriftje, waarvoor ze met behulp van plakoogjes een object op straat om konden toveren tot een figuurtje. De andere foto moest een interessante achtergrond zijn, waarmee ze komende week verder aan de slag gaan. Voor ieder kind was er tevens een speciaal straatschattenzakje. Voor leuke en interessante vondsten…ook nodig voor hun eindwerkje! Wat kwam iedereen terug met mooie en inventieve plaatjes. Daar worden we vrolijk van…en we denken een hoop andere mensen op straat ook! Alle hulppapa’s en mama’s die vandaag meeliepen…onze dank is groot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s