We gaan met de hele school op verhalenjacht!

We zijn weer begonnen aan een gloednieuw schoolbreed kunstproject! “Op Verhalenjacht” is project waarbij we 5 weken lang aan de gang gaan met het schrijven van, luisteren naar en verbeelden van verhalen. Spelen met taal staat voorop tijdens de komende projectweken! We willen de verborgen deurtjes en kamertjes in alle hoofdjes wagenwijd openzetten en op zoek gaan naar de mooiste woorden, de prachtigste zinnen en ontroerende verhalen. Daarvoor gaan we in alle groepen lekker veel creatief schrijven volgens de methode van Mariet Lems “Weten waar de woorden zijn”. Mariet gaf het team op 26 oktober j.l. een inspirerende workshop.img_1350

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s