En …..we zijn open!

Lieve St.Jan schatgravers, speurders en verzamelaars, wat beleefden we een mooie middag afgelopen vrijdag! Na de vrolijke opening van het museum, verzorgd door meester Bakker en meester Frans, en na het luidkeels zingen van ons Grote Verzamelllied, gingen we allen de school weer in om alle kunstwerken en verzamelkunsten te bewonderen. Wat zagen we veel trotse en blije gezichten en wat mochten we lieve complimenten in ontvangst nemen! Het museum bleef geopend tot half 8 en werd goed bezocht. Hieronder een impressie van de middag, compleet met onze professionele suppoosten en gastheren en -vrouwen uit 8B (Goed gedaan hoor, jongens en meisjes!). En ook al is het buiten zonnig herfstachtig we blijven nog even Vakantieschattenmuseum voorlopig….behalve de gymzaal is alles nog te bewonderen in onze (museum-)gangen. Zeker tot de Herfstvakantie! Mocht je dus je opa of oma nog rond willen leiden dan kan dat beslist, na schooltijd weliswaar. Hieronder een impressie van afgelopen vrijdag!

IMG_0912IMG_0911IMG_0886IMG_7745IMG_0938IMG_7744IMG_0882IMG_0903IMG_0897IMG_0896IMG_0893IMG_0928IMG_0889

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s