Paleistuin ontwerpen voor de koning

Het is de week van Leonardo de architect en dus wordt er van alles ontworpen, geconstrueerd en geschetst wat daarmee te maken heeft. Leonardo ontwierp ook tuinen, voor welgestelden en koningen. Na het bekijken van veel beeldmateriaal mocht 5B zelf aan de slag met een eigentijdse opdracht…een tuin ontwerp maken voor Willem-Alexander en zijn gezin. Ze moesten zich wel aan wat wensen van de koning houden. Er werd hard gewerkt. Aan het eind van de week worden ze afgemaakt, maar ze zijn nu al indrukwekkend!

DSC04811

DSC04813

IMG_1379DSC04812

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s