Serieus knipwerk

Groep 5A ging vandaag een sjabloon knippen voor hun eindwerk. Daarvoor moest eerst goed het elfje gelezen worden van vorige week. Welk element uit het elfje is het meest geschikt om als beeld te laten zien? Er werd flink getekend en vervolgens geknipt! Ook bekeken we 2 super leuke filmpjes op youtube over de techniek die we volgende week in ons “pop-up” atelier gaan uitvoeren. We hebben er zin in! (En we verklappen nog even lekker niet wat we gaan doen!)AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s