Een mini introductie over Hendrik Werkman

Groep 6A gaat volgende week aan het echte werk beginnen. Een druksel maken in de stijl van Hendrik Werkman…met houten letters! Eerst moest er vandaag nog veel geschreven worden voor een persoonlijk rondeel over een bijzondere gebeurtenis. Goede, korte zinnen formuleren bleek een klus, maar de groep is een heel eind op weg. Hier en daar nog wat woorden schrappen om het juiste ritme van het rondeel te vinden. Aan het eind van de les kwam meester Jan kennismaken. Hij komt helpen met het serieuze drukwerk volgende week. Welkom, meester Jan!

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s