Het boek van Mootje….

Bij de groepen 1/2 werd afgelopen week het boek “Mootje” voorgelezen. Bij Mootje is het gezellig druk in huis, een beetje te druk voor Mootje. Ze gaat op zoek naar een rustig plekje, waar ze even alleen kan zijn en tot rust kan komen. Ze bouwt haar eigen hutje van hout…zo fijn. Tót ze er plots niet meer uit kan! Daarna is het extra fijn om weer terug bij haar familie te zijn. Dit lieve boek past perfect bij ons thema en de dansyogalessen gedurende dit project…het eigen, veilige plekje van onze leerlingen.  Er werden de afgelopen week hutjes gebouwd en geknutseld op de bijpassende werkblaadjes. Zoals hier bij juf Joyce en juf Esmee van 1/2C….En, heel leuk, Sinterklaas bracht weer een klein cadeautje voor Momo en Doortje. Twee piepkleine armpjes voor aan hun yogakussentje! Wat zou dat te betekenen hebben voor de knuffelkussens van alle kleuters?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s