Intussen bij de groepen 4…

Afgelopen vrijdag werkte de klas van juf Melanie aan de personages van hun beeldverhaal. En wel heel bijzondere personages! Samengesteld uit allerhande afval en kosteloos materiaal, grotendeels bijeengeraapt tijdens de straatsafari van vorige week! Wat een vrolijke figuurtjes ontstonden er. Komende week worden ze in de foto’s “gephotoshopt” , die de kinderen ook tijdens hun fotoshoot in de buurt maakten. Zo maken ze hun eigen beeldverhaal, een beetje in stijl van Lotte van Dijck en een beetje zoals Christian Voltz. Hebben jullie trouwens de gezellige prikborden in de groepen 4 al gezien? Daar zie je al wat vingeroefeningen hangen en het plezier tijdens de straatsafari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s