Toveren met licht

De groepen 5 vertellen verhalen met behulp van licht! 5A ging vandaag aan de slag met overheadprojectors. Ze maakten bij hun gedichten een illustratie op (gekleurde) sheets, die vervolgens getoond werd op de projector. Wauw! Wat een plezier om zo met verhalen in de weer te zijn…en we leren meteen van alles over schaduwen, projectie en beeldelementen. 5B gaat volgende week met de projector aan de slag. Zij schreven nog een triolet. Meester Frans van Vuuren kwam even een uurtje bij hen aanschuiven en deed mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s