Roeptoeteren en moppentappen in groep 5b

Juf Anita’s klas heeft de afgelopen weken al heel wat leuke uurtjes beleefd met het drama-materiaal uit het Verhalenmagazijn. In de kring of voor de klas jezelf presenteren…dat is spannend, maar oh zo leuk als je eenmaal de stap zet. De spullen uit het Verhalenmagazijn helpen daar enorm bij….wat dacht je van laarzen om stoere verhalen te vertellen, onze roeptoeter of fluisterhoorn om lieve en fijne berichten de wereld in te roepen of juist te fluisteren, onze speciale presentatie TV om je presentator van het jeugdjournaal te wanen of om je als quizmaster van de gekke moppentappershow te presenteren. Groep 5 b gebruikte het gewoon allemaal!

20161114_135032

20161115_111929-1

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s