Mini-schaduwtheatertjes

De verhalenvertellers van de groepen 5 zitten er allemaal helemaal in! Ze gingen aan de slag met hun mini-schaduwtheatertjes en daarvoor moest natuurlijk eerst een verhaaltje op papier komen en een plannetje gemaakt worden voor de verschillende elementen die de kinderen wilden laten zien in hun theatertje. Sommige kinderen verwerkten een eerder gemaakt verhaaltje uit hun projectschrift, maar er werden ook verhalen bij elkaar gedobbeld met de door hen zelf gemaakte verhalendobbelstenen. Ook werden er verhalen bedacht me behulp van een leuk inspiratieblad. Juf Nathalie was blij verrast…zo fijn om te zien dat iedereen er met zoveel plezier mee aan de slag ging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s