Doorgeefverhalen bij groep 7 B en groep 8B

Aan het einde van de introductieles werd er in alle groepen al geschreven met behulp van een leuke associatieve schrijfopdracht. Even proeven van wat we de komende weken gaan doen met de hele school…schrijven, voorlezen, luisteren naar elkaars schrijfkunsten. Er ontstonden in no time allerhande vrolijke, gekke zinnen. Zinnen waarbij vrijwel meteen een heel verhaaltje in ieders hoofd naar boven kwam. Tot groot plezier van iedereen! Er werden bij groep 7B en 8B zelfs “doorgeef”verhalen geschreven met de tafelgroepjes. Die werden daarna voorgelezen aan de rest van de klas. img_1704

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s