De eerste lessen….

Deze week komt juf Nathalie in alle groepen langs om te vertellen wat we de komende weken gaan doen…we gaan namelijk 5 weken lang, met de hele school “Op Verhalenjacht”! Een echte kletsles, want wat houdt dat nu in “op verhalenjacht gaan”? We bekijken veel beeldmateriaal, praten over de vertelkunsten van vroeger, over letters, mooie zinnen en favoriete boeken. Natuurlijk wordt er ook verteld over Momo & Doortje, (onze verhalenvangers) en hun Verhalenmagazijn. Voordat we het weten is de les bijna om, maar is er gelukkig toch nog tijd om in alle groepen te tekenen en te schrijven. Even proeven van wat we de komende weken gaan doen! Voor alle leerlingen is er speciaal “Op Verhalenjacht”schriftje…voor alle schrijfsels en tekeningen van de komende weken. En iedere groep vult voor het Verhalenmagazijn een pot met speciale woorden of zinnen. Zo maken we samen ons eigen inspirerende “op verhaal komen”materiaal voor de tweede lesweek!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s