Op zoek naar straatschatten….

Vandaag, tussen alle buien door, ging Juf Nathalie op pad met alle kinderen uit de groepen 1/2, die niet aan verzamelen toe waren gekomen tijdens de zomervakantie. Met een eigen zakje maakten ze een wandeling in kleine groepjes rondom de school, op zoek naar schatten.

Wat is er allemaal voor nodig om bijzondere schatten te vinden op straat? Waar moet je kijken? (“naar beneden”, “op de stoep”, “onder dingen”), waar kun je op letten bij het zoeken? ( “zoeken naar iets van je lievelingskleur?”, “glimdingen”, ” gekke vormen”…). Moet je snel lopen of juist een beetje rustig? (“Rustig natuurlijk!”) Nou…dat wisten ze allemaal heel goed! Iedereen kwam terug met bijzondere schatten! Onderweg werd er afgewisseld met het vergrootglas. Zo leuk om alles heel groot te zien! Ook kwamen we ook nog bouwvakkers tegen die flinke gaten aan het graven waren. “Zijn jullie ook schatten aan het zoeken?” vroeg Klaas uit 1/2E. Selma vond een wel heel grote schat (“grapje!”)…kijk maar op de foto!

IMG_7681 IMG_7677 IMG_7690 IMG_7697 IMG_7699 IMG_7693IMG_7701

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s