Het doosje van Romy….

Vrijdagmiddag bekeken we de schatten van een aantal kinderen uit groep 1/2E. Mooie schatten van Ziva bijvoorbeeld. Heel veel scherpe haaientandjes, edelsteentjes en brokjes “goud” gevonden in Oud-Valkeveen. Sebastiaan raakte niet uitgepraat over zijn vakantie in Frankrijk en het snoepmuseum. Romy had naast haar vakantieschattentas een doosje vol schatten meegenomen. Wauw….het doosje kan zo in ons museum! Volgende week vrijdag gaan we verder met de andere kinderen uit hun klas…..

IMG_7502 IMG_7504

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s