Mini-exposities in de klas

Wauw, wat een prachtige schatten troffen we in alle groepen de afgelopen dagen aan! De opdracht van de dag in iedere groep: een mini-expositie van je eigen schatten maken op je eigen tafeltje. Uitstallen dus al die schatten! Vervolgens vertellen aan de klas wat je allemaal beleefd hebt tijdens de vakantie. Sorteren, kijken, vertellen en luisteren dus. Wat een spannende en vrolijke verhalen zaten erbij! En wat een berg prachtig gevulde dagboekjes….zo leuk! De kleutergroepen maakten hun mini-expositie in de kring met 1 schat uit hun tas. Er werd goed gekeken welke schat bij welke andere schat paste….net als in een echt museum.

DSC07680 IMG_7309 IMG_7371 IMG_7366 IMG_7367 DSC07528DSC07683DSC07639

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s