Op wereldreis met Kobe!

De kleutergroepen 1/2C en 1/2A hadden vandaag alweer hun laatste les van het project voor de zomervakantie. Kobe, onze vriend de verzamelaar uit les 1, nam de kinderen mee op wereldreis langs alle continenten en liet de kinderen ervaren dat je beste schatzoekersgereedschap je eigen zintuigen zijn! Er werd gekeken, geluisterd, geroken, geproefd, gedanst….en verkleed als kangoeroe! Aan Bruno uit 1/2C de eer om het pak te showen aan de klas. Na afloop bleek Kobe weer een streek uitgehaald te hebben (Hij had de vakantieschattenrugzakken van de kinderen verstopt!). Gelukkig bleken beide klassen goede speurders…IMG_6460

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s