Vakantieschatten van start!

De kop is eraf! In 3 kleutergroepen en beide groepen 5 gingen we vandaag van start met ons gloednieuwe kunstproject Vakantieschatten. Aan de hand van het prentenboek “Kobe maakt een museum”leerden de kleuters alles over verzamelen, ordenen en het tonen van je verzameling aan anderen. En als verrassing had hij een cadeautje meegebracht voor alle kinderen…een echte gelukszoeksteen! Een steen met bijzondere krachten om de mooiste schatten mee te verzamelen tijdens de zomervakantie!

IMG_0269IMG_6034IMG_0272IMG_6343IMG_5086 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s