Robot ontwerpen

De leerlingen van 6A mochten vandaag hun eigen robot ontwerpen. Eerst kwam het denkwerk: een mindmap maken over een robot. Wat is een robot nu precies? Waarvan is hij gemaakt ? Wat zijn bijzondere kenmerken van een robot?

Vervolgens mocht iedereen zijn eigen robot ontwerpen. Er werden prachtige mindmaps en schetsen gemaakt. In karton werden de ontwerpen daarna uitgewerkt. Wat een leuke exemplaren kwamen er tevoorschijn! Komende week mag de klas een bijzonder voorwerp of onderdeel voor zijn/haar robot ontwerpen. Dit voorwerp mogen ze dan op de computer verder vormgeven en uitprinten op een echte 3D-printer! Wordt vervolgd dus!

IMG_1635 IMG_1634 IMG_1639 IMG_1637 IMG_1642 IMG_1641

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s