Architectenbureau St.Jan!

Bijna alle kleutergroepen beleefden afgelopen week hun tweede Leonardo les. Op het programma stond natuurlijk het kijken naar het Leonardofilmpje van week 2, met daarin een speciale boodschap voor alle 1-2 kinderen van Leonardo zelf. Daarnaast luisterden en keken we naar het prentenboek ” Een huis bouwen”, over het jongetje Tim die gaat verhuizen naar een nieuw huis. Alles wat er bij een huis bouwen komt kijken, passeerde de revue in dit verhaal. Het tweede deel van de les werd er in circuit gewerkt aan een bouwplan voor een eigen droomhuis. De kinderen maakten door middel van een mindmap keuzes  voor de vorm, het dak, de ramen en deuren van hun huis. Dat leverde deze mooie plaatjes op! Allemaal architecten in de dop!

IMG_1324

IMG_1325

IMG_1323

IMG_1321

IMG_1244

IMG_1248

IMG_1234

One thought on “Architectenbureau St.Jan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s