Ons museum geopend!

En hoe! De loco-burgemeester en wethouder van onderwijs van Amsterdam,Pieter Hilhorst, kwam  vandaag naar de St.Jan. Niet alleen om de expositie van al onze werkjes te openen, maar ook om twee moeders van onze school, Annetje Bootsma en Mickelle Haest, de Amsterdam Speld te overhandigen. Daarnaast werd de nieuw beschilderde muur op de speelplaats onthuld. Drie-dubbel feest dus! “Tovenaar” meester Frans zorgde met een aantal kinderen uit groep 5 voor een vrolijke aftrap. Wat restte was een drukbezochte expositie en veel complimentjes voor alle werkjes, de muur en het Taaltovenaars en Beeldacrobatenboekje.

DSC_0056 DSC_0038 DSC_0028

de muurIMG_8718

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s