Speuren naar letters!

6B werkte hun in Word ontworpen mini-posters vandaag af. Dat betekende speuren naar de juiste letters in oude tijdschriften en reclamefolders. Niet alleen de juiste letters moesten worden gevonden, maar ook moest er gekeken worden naar de kleur en de grootte van de letters. Afwisseling van grote en kleine letters levert een spannender beeld op , kwamen we achter. Er werd flink geknipt en de klas lag nadien onder de snippers, maar wat zijn ze mooi geworden, niet waar?

IMG_7367 IMG_7369 IMG_7368

One thought on “Speuren naar letters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s