Krassen, poetsen en zwarte vingers!

De helft van groep 8 toog vandaag naar ons atelier in de Van Kinsbergenstraat. Wat was het leuk vanmiddag om de eerste proefdrukjes te maken van onze kleine “droge naald” etsjes. Joost, de broer van juf Nathalie, kwam ons helpen bij het drukken. Bedankt Joost! Volgende week gaat de andere helft van de klas en daarna volgen er nog 2 sessies voor het drukken van het grote eindwerk! Dat zal prachtig worden ,want na vandaag hebben ze de smaak te pakken!

IMG_6883 IMG_6884 IMG_6886 IMG_6888 IMG_6889 IMG_6893 IMG_6895

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s