Iris Deppe op bezoek!

Vandaag kreeg groep 4A bezoek van een echte illustratrice! Iris Deppe maakt de mooiste illustraties en daar hield ze een leuke presentatie over. Jammer genoeg liet de techniek ons even in de steek en konden we haar mooie illustraties niet zien op het digibord, maar vanaf haar laptop ging het ook prima. Samen keken we naar een clipje ” Big blue monsters” van het bandje Hummingville waarvoor Iris de tekeningen maakte. Wauw! Dat vond iedereen prachtig! Daarna werd er getekend. 2 leuke tekendictee’s maakte de klas en ook las Iris voor uit het boekje “In het pikkedonker” van Kitty Crowther. “Waar zijn de kinderen uit 4B wel eens bang voor? “, wilde  Iris weten. Nou, er waren zat kinderen die daar wat over konden vertellen! De klas mocht tot slot een monster tekenen waarvoor ze bang waren en daarnaast eentje die hen tegen dit monster zou beschermen.  Dank je wel Iris, voor de leuke ochtend!

Meer weten over Iris Deppe? http://www.irisdeppe.com

Het clipje van Hummingville waaraan Iris meewerkte:

IMG_6845

IMG_6870

IMG_6859

IMG_6858

IMG_6869

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s