Groep 6A opent het atelier!

Groep 6A was de eerste groep die aan het drukken ging in ons pop-up atelier! De helft van de klas werkte in kleine groepjes in het atelier aan een drukwerkje in de stijl van de graficus Hendrik Werkman. Eerst een sjabloon zetten, vervolgens een mini-Werkman werkje stempelen en plakken. Daarna aan de slag met de mooie houten letters van meester Jan. Er kwamen schitterende werkjes uit! Kijk zelf maar! Baukje en meester Jan, bedankt voor jullie hulp vandaag!

IMG_6762 IMG_6763 IMG_6776 IMG_6780 IMG_6805 IMG_6800IMG_6764 IMG_6803

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s