Intussen bij de groepen 1/2…

Er werden mooie letters gestempeld, getekend en geplakt bij alle groepen 1/2 voor in hun papieren letterwinkeltje! Ook op de projectmap, waar alle werkjes van het project in bewaard worden, werd de eigen naam gestempeld. Groep 1/2 C maakte nog het gekke letter dictee op vrijdagmiddag…ze gingen er zo in op dat allebei de juffen de tijd vergaten! Daar worden we nou vrolijk van, zo aan het eind van de week!

Img_6570Img_6571Img_6572
Img_6573

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s