Bijzondere herinneringen beschrijven in groep 8

Het Taaltovenaars en Beeldacrobaten schrijflab kwam ook langs bij groep 8. Met de hele groep werden er herinneringen opgehaald aan een bijzondere dag, waarvan vervolgens een lijst werd gemaakt op het bord. Daarna ging ieder voor zich aan de gang met het maken van een woordenlijst of woordweb. Zo had ieder een mooie lijst woorden waaruit geput kon worden bij het schrijven van een 8-regelig gedicht (een rondeel)later in de les. Daar kwamen een paar prachtige, ontroerende verhalen uit. Goed gedaan, groep 8!

Img_6551Img_6552Img_6553Img_6554

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s