Taaltovenaars & Beeldacrobaten…nu echt van start!

De kleutergroepen hadden de eer vandaag om ons gloednieuwe kunstproject te openen. Wat is nu eigenlijk een taaltovenaar en wat doet een beeldacrobaat precies? Al pratende kwamen we daar samen achter en hebben we meteen heel veel taaltovenaars en beeldacrobaten getekend.

We keken samen naar de vrolijke stopmotionclip die speciaal voor de introductie van het project gemaakt werd door leerlingen van de St.Jan, Gil (de papa van Lior) en juf Nathalie. Kijk zelf ook even! Het is de moeite waard! 

Ook bekeken we samen het digitale prentenboek “Het Letterwinkeltje”. En wat bleek…staat er sinds vandaag in onze kleutergang precies zo’n winkeltje! Dat wordt straks lekker veel letters kopen en verkopen tijdens het speelwerken!

Volgende week gaan we zelf als echte taaltovenaars aan de slag met letters!

Img_6278Img_6279Img_6280
Img_6349

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s